KORRUPTION I GRÆKENLAND HAR OVERGÅET ENHVER FORUDSIGNING.

Efter et udenretsligt brev modtaget af greekcorruption.dk den 30.07.2024 fra den græske advokat hr. Grigoris Lazarakos fra selskabet L & L Managing Partner, der som advokat for hr. Aristides Floros fra Achilleas efter anmodning fra hans rektor anmoder om fra greekcorruption.dk til at slette tekster, der henviser til Aristidis Florou i henhold til artikel 17 GR.PC inklusive titlen og ethvert andet element, der refererer til ham, fordi hans klient, som han skriftligt bekræftede, er blevet frifundet.

Aristidis Floros fra Achillea blev fundet uskyldig i forbrydelsen af ​​underslæb på 151.000.000,00 euro fra selskaberne DESMIE-LAGIE, en virksomhed af offentlig interesse, ved afgørelsen fra højesteret nr. 575/2024. Ifølge advokaten hr. Grigoris Lazarakos blev Aristidis Floros også fundet uskyldig i smugling, hvidvaskning af penge, dokumentfalsk osv. overtrædelser af pc’en, der belastede ham.


GREEK CORRUPTION (1)


De publikationer, der henvises til af hr. Grigoris Lazarakos, advokat for Aristides Floros, har som hovedemne hr. Grigoris Dimitriadis, nevø til Grækenlands premierminister, hr. Kyriakos Mitsotakis og direktør for premierministerens kontor, som var på tidspunktet for offentliggørelsen også en partner til hr. Aristidis Floros, kendt i Grækenland for den store straffesag under navnet ENERGA og forbrydelsen med underslæb på 151.000.000,00 euro fra selskaberne DESMIE-LAGIE, en virksomhed af offentlig interesse, som var i det pågældende øjeblik også medlem af bestyrelsen for LINK2U CREDIT A.E. LINK2U CREDIT A.E er et inkassofirma.

Mr. Aristidis Floros klient af advokaten Mr. Grigoris Lazarakou, blev endda anklaget for røveri og drabsforsøg (mord) mod advokaten Georgios Antonopoulos som den moralske forfatter til ovenstående forsøg. Appelretten fandt seks tiltalte skyldige, hvor Aris Floros modtog dommen på fem år med tre års betinget udsættelse for smugling, hvidvaskning af penge og underslæb, hvilket reducerede straffen på 21 års fængsel, der var blevet idømt ham i første instans, kun for at komme i april 2024 med afgørelsenr. 575/2024 fra Højesteret og hr. Aristides Floros er fundet uskyldig for alle de tilskrevne handlinger.

Som det er velkendt i Grækenland, ud over den daglige realitet med den alvorlige krænkelse af retsstaten, derfor Europa-Parlamentets beslutning, der for nylig fordømte Grækenland [Europa-Parlamentets beslutning af 7. februar 2024 om retsstatsprincippet og mediefrihed i Grækenland (2024/2502(RSP))], er der også de velkendte fænomener “biblioteker” inden for højesterets dommerkredse, som omstøder enhver dom til en frifindelse, så længe “bibliotekets størrelse” er ” i euro er proportional med emnet.

I betragtning af den “græske virkelighed”, dybden af ​​korruption og det faktum, at søsteren til den græske advokat hr. Grigoris Lazarakou fra virksomheden L & L Managing Partner of the Extrajudicial Letter modtaget af greekcorruption.dk den 30.07.2024 er fru Vasiliki Lazarakou, formanden for kapitalmarkedskommissionen, som vendte det “blinde øje” og tillod uden kontrol fusionen af ​​Attica Bank med Pankritia, (banker, der var insolvente og betalte af de GRÆKSKE SKATTEBETALERE), hvor de nye “forviklinger” optræder som vigtige partnere, forretningsmændene DImitris Bakos og Yiannis Kaimenakis og frem for alt deres partner i Thrivest-virksomheden, Alexandros Exarchou, som er under efterforskning for en forbrydelse i forbindelse med mordkontrakten 717 i forbrydelsen Tempi, skaber stor ” mistanker”. Denne svindler invaderede med fru Lazarakous tolerance børsen og hånede investorerne, som den velkendte græske avis “MAKELEIO” har skrevet om tirsdag den 30. juli 2024 og efterlod ikke plads til www.greekcorruption.dk men at erklære med sikkerhed, at KORRUPTIONEN I GRÆKENLAND HAR OVERGÅET ENHVER PROGNOSE.